Voorbereiding 2017-2018 Montfoort - ARC afgelast

Wedstrijdverslag van de E3, 17-11-2012 Jeugd
Gewijzigd door Jeugdcommissie op 21 Nov 2012

.

Het was een wedstrijd die van te voren al lang en breed op de diverse schoolpleinen was uitgemeten, daar er in dit team van MSV een aantal spelers zaten die men kent via school.

We konden deze wedstrijd beschikken over een gastspeelster en wel in de vorm van Renee (het zusje van trainer Michiel) en deze dame bleek voor ons een welkome aanvulling, maar dáárover straks meer in het verslag.

Van te voren wisten we dat dit een wedstrijd zou gaan worden van twee teams die aardig aan elkaar gewaagd zouden zijn en dat bleek ook hélemaal te gaan kloppen!

Beide teams begonnen driftig met aanvallen en de eerste tien minuten van de wedstrijd hadden wíj een klein veldoverwicht, wat resulteerde in een paar kansjes en één hele grote kans voor ?de pitbull? (Desmond), echter? zijn schot eindigde snoei-hard op de paal! Helaas ging ook nú de aloude voetbalwet weer op??als WIJ hem niet maken, maken ZIJ hem wel, inderdaad?.1-0 voor MSV

Maar?.we bléven geloven in onszelf en er werd aardig overspeeld. Gastspeelster Renee liet zien dat ze totáál niet voor haar mannelijke collega?s onder doet en had enorme drang om mee naar voren te gaan.

Uiteindelijk resulteerde deze drang in een schitterend doelpunt van ?de stofzuiger? (Marijn) 1-1!

Ná deze 1-1 blééf het spel op en neer golven en kon een doelpunt zómaar aan beide kanten vallen. Helaas voor ons, viel het kwartje aan de verkeerde kant??de bal verdween tergend langzaam over onze doellijn?2-1.

Met deze 2-1 stand gingen we echter niet zómaar accoord, we bleven vechten voor wat we waard waren en vooral ?de kleine stoorzender? (Tijs) liet deze wedstrijd aardig van zich horen en deed z?n naam eer aan door menig balletje van de tegenstander af te kapen! Het was een fase waarin wíj het beste van het spel hadden en we kwamen dan ook op een welverdiende 2-2 door een schitterend doelpunt van??gastspeelster Renee!!

Met deze 2-2 stand was de spanning te snijden, immers beide teams wilde niet verliezen, maar??..helaas helaas, MSV kwam na een schitterende aanval op een 3-2 voorsprong.

Toen MSV een grote kans op de 4-2 had, ging ?onze vliegende panter? (Ezra) met gevaar voor eigen leven in de baan van het schot liggen. Hij kreeg de bal volop in z?n gezicht en moest langs de zijlijn hier een beetje van bijkomen. Het was Renee die voor de laatste 10 minuten ons doel verdedigde en ook dát deed ze prima, ze hield ?haar hokkie? schoon en zó werd de einduitslag dus 3-2 voor MSV.

Al met al een leuke wedstrijd van twee teams die niets voor elkaar ten onder deden en een gelijk spel had dan ook méér op z?n plaats geweest, maar ja??ook dít is voetbal!?

Het was mooi om te zien hoe góed onze jongens het verlies tegen de buurtjes oppakte,  er werd na de wedstrijd zelfs met klasgenootjes van MSV op de foto gegaan en in de kleedkamer werd al weer snel over andere (belangrijkere) zaken gepraat! (zoals de hypotheekrente-aftrek en de toestand tussen Israel en de Pallestijnen)

Dussss?...al met al een zeer LEUKE wedstrijd gezien van twee super-gemotiveerde teams waarbij ?HET PLEZIER? bovenaan stond en complimenten voor onze jongens hoe ze maar bléven vechten voor wat ze waard waren en de moed niet opgaven!!

Met dit gegeven in ons achterhoofd, zien we de bekerwedstrijd tegen VVIJ a.s. zaterdag vol goede moed tegemoet!!