Wedstrijdverslag E2, zaterdag 29-09-2012. Jeugd
Gewijzigd door Jeugdcommissie op 04 Oct 2012

Omdat we deze wedstrijd geen wissels konden toepassen,wisten we wel op voorhand, dat er het een en ander van de conditie gevergd zou worden.Daarom startte we met de volgende opstelling: Tom in de goal, Sem - Yassin en Tijme achter enMika K -  Bokar en Mika B in de aanval. De wedstrijd begon met een Champions league ritueel.Teams naast elkaar opgesteld op de middenlijn, een hand geven en elkaar een sportievewedstrijd wensen. De eerste 7 minuten waren een beetje aftastend met aan beide kantenkleine kansjes. in de 8e minuut kwam onze eerste grote kans met een bal tegen de lat van Mika K. Door deze kans werden we een beetje overmoedig en vergaten bij de volgend  aanval van UVV te verdedigen. 1-0 achter. We herpakte ons en kwamen 3 minuten later op gelijke hoogte door een doelpunt van Yassin. De opvolgende minuten golfde het spel heen en weer.In de 17de minuut was het toch UVV die scoorde. 2-1. Mika K miste een mooie kans om de gelijkmaker de maken, door hard net naast de verkeerde kant van de paal te schieten. Toch kwamen we op gelijke hoogte door Mika B, die een kans koelbloedig benutte. 2-2. Na de aftrap gingen we gewoon door en scoorde Yassin de 2-3. In de laatst minuut van de eerste helft kreeg UVV een mooie kans. Het schot van de spits belande op de paal. Lekker de rust in met een voorsprong. De tweede helftbegonnen we sterk, maar de eerste 10 minuten viel er geen doelpunt (wel wat kleine kansjes). Onverwachts werd de gelijkmaker door UVV gemaakt. 3-3. We lieten ons niet op de kop zitten, en verdiende door de inzet vanMika B een corner. Corner zelf genomen door Mika B, afgewerkt door Mika K. 3-4. Enkele minuten later was er een aanval van UVV. Er kwam een hoge bal voor onze goal, die er pardoes indraaide.Tom kon de bal, door de zon in zijn gezicht scheen, niet goed inschatten. 4-4. Omdat wij geen wissels hadden, (UVV had er 3) ging bij ons het tempo naar beneden. Doordat onze verdedigers Sem, Tijme enwisselend Yassin en Bokar hun taak goed vervulde, kwam UVV niet echt meer bij onze goal. Wij bleven, ondanks dat we vermoeid waren, voetballen en daardoor scoorde Yassin, de 4-5. Door  dit doelpunt geloofde UVV er niet meer in. In de 20e en 22e minuut scoorde Mika K de laatste twee doelpunten van de wedstrijd. 4-7. Onze jongens hebben verdient gewonnen door een goede inzet van iedereen.Dit geeft moed voor de volgende wedstrijden. (hopelijk met een wissel)