Montfoort stelt nacompetitie veilig bij Roda46
Montfoort brengt nacompetitie onnodig in gevaar door gelijkspel tegen VVZ49

Wedstrijdverslag E2, zaterdag 20-10-2012. (VVIJ E22 vvMontfoort E2) Jeugd
Gewijzigd door Jeugdcommissie op 24 Oct 2012

Deze wedstrijd hebben we de versterking gekregen van Jesse de Kuyper en Nick Boegheim. Met een basis speler ziek thuis, konden we toch nog met een wissel spelen. Onze dank gaat uit naar Frank Fransen (Leider E1) die dit op korte termijn heeft kunnen regelen. Na de gebruikelijke rituelen, zoals warmlopen, rondootje en keeper inschieten, begonnen we met goede moed en Tijme als aan -voerder aan de wedstrijd. Vanaf het begin waren wij de sterkste partij. Na een paar goeie aanvallen ging in de 2de minuut Jesse er vandoor, en scoorde de 0-1. In de 7de minuut kregen wij een vrije trap op het middenveld. Deze werd direct door Nick op de goal geschoten, verlengd door Jesse, 0-2. In de 13de minuut kreeg VVIJ een opgelegde kans (vergeten te verdedigen) die naast ging en aansluitend een opgelegde kans van Jesse, die ook naast ging. In de 16de minuut, een mooi schot van Mika K, die door de VVIJ keeper tot corner werd verwerkt. De aansluitende corner werd netjes ingetikt door Jesse, 0-3. VVIJ kwam er niet echt meer uit, daardoor scoorde Mika K de 0-4. Hierdoor schrok VVIJ wakker en scoorde in de laatste minuut van de eerste helft de 1-4. Met zon voorsprong is het lekker rusten. De tweede helft gaf een heel ander beeld. Er werd om de beurt door de teams gescoord. 2e minuut, Jesse 1-5, 5de minuut, vrije man van VVIJ niet verdedigd, 2-5. Wij weer in de 6de minuut, cross pass van Yassin op Mika B, Mika B neemt de bal aan en schiet in de verre hoek binnen, 2-6. Na de aftrap, VVIJ gelijk in de aanval, 3-6. Nu duurde het tot de 14de minuut tot er weer gescoord werd. Een aanval van ons, over 3 schijven, die schitterend door Mika K werd afgerond, 3-7. t loopt langzaam naar het einde van de wedstrijd, wat resulteert in wel aanvallen maar niet mee terug komen om te verdedigen, 4-7. (weer 3 man van VVIJ vrij voor onze goal) In de 22ste minuut zette VVIJ een mooie aanval op, en speelde Tom uit, 5-7. Het zal toch niet gebeuren, dat er toch nog gelijk gemaakt gaat worden, ondanks de twee doelpunten verschil. Na de aftrap, ging VVIJ weer vol in de aanval, die door ons werd afgeslagen. Wij speelde de bal naar het middenveld, daar waar Jesse de bal kon oppikken. Na een mooie solo richting het doel van VVIJ (alleen op de keeper af) scoorde hij de 5-8. Nu had VVIJ er geen geloof meer in, en de wedstrijd werd door ons uitgetikt. Wij hebben nu onze beide beker wedstrijden gewonnen. Als we de derde ook nog winnen, spelen we zeker nog een beker wedstrijd voor de winterstop. Het zal een mooie opsteker zijn, als we in het bekertoernooi kunnen overwinteren.