Voorbereiding 2017-2018 Montfoort - ARC afgelast

Wedstrijdverslag E2, zaterdag 13-10-2012. (De Meern E12 – vvMontfoort E2) Jeugd
Gewijzigd door Jeugdcommissie op 17 Oct 2012

Wij begonnen zonder schroom, wat resulteerde in een mooie aanval van ons, die door Yassin werd ingekopt. Helaas had de keeper van De Meern de bal. In de 7de minuut kwam onze volgende aanval. Mika B schoot de bal net naast. Deze twee kansen gaven ons wel de moed om door te gaan met aanvallen. Het spel golfde op en neer, met diverse reddingen van de beide keepers. In de 22ste minuut werd onze inzet beloond doordat Yassin een snelle aanval van ons goed afronde. 0-1 In de tweede helft probeerde we onze strategie voort te zetten, wat helaas niet lukte. De Meern plaatste in de 5de minuut een counter, die de gelijkmaker opleverde. 1-1. We lieten de moed niet zakken. Het spel werd nu vooral op het middenveld gespeeld. In de 14de minuut kwam De Meern met drie aanvallers vrij voor onze goal, wat resulteerde in een tegen doelpunt. 2-1. Na dit doelpunt kreeg De Meern vleugels, en bleef aanvallen. Onze achterhoede (Sem, Yassin en Tijme) hield stand, en de ballen die er toch langs kwamen, werden gepakt door Tom. Wel schoot De Meern nog een keer hard op de goal. De bal ging buiten bereik van Tom, via de onderkant van de lat, op de lijn, terug in het veld. De stand bleef tot aan het einde 2-1. Dit was onze eerste nederlaag van het seizoen. We staan nu op een gedeelde tweede plek, samen met MSV 19 E5. We hebben beide 9 punten, maar MSV heeft een wedstrijd minder gespeeld. Volgende wedstrijd is voor de beker uit tegen VVIJ E22.