Vrienden & vriendinnendag bij v.v. Montfoort Jeugd
Gewijzigd door Redacteur (Team Management) op 25 Apr 2016

Woensdag 25 mei organiseert de jeugdcommissie van het 70-jarige v.v. Montfoort opnieuw een vriendinnendag. Nieuw op het programma is de vriendjesdag, die aan de vriendinnendag vooraf gaat.

De Jeugdcommissie nodigt alle kinderen, lid of géén lid, en in de leeftijdscategorie van 5 t/m 10 jaar ( F, E en Mini’s) uit om in een wisselend programma van 15.00 u. tot 17.00 u. kennis te maken met diverse vormen in het voetbal.

Vanaf 17.00 u. tot aan de klok van 19.30 u. is het de beurt aan de meiden. Via diverse spellen maak je kennis met het voetbal, maar ook met die mooie club v.v. Montfoort.

Buiten onze eigen leden zijn op deze dag vooral ook buurjongens en -meisjes, maar ook vriendjes of broertjes en zusjes van harte welkom bij v.v. Montfoort op Sportpark Hofland. De kinderen kunnen zich aanmelden via jeugdcommissie@vvmontfoort.nl of gewoon woensdag 25 mei naar het veld komen.