Voorbereiding 2017-2018 Montfoort - ARC afgelast

Nieuws >> Sponsor

VakantieXperts Oudewater Montfoort sponsort de v.v. Montfoort “Man of the Match” Award Sponsor
Gewijzigd door Webmaster op 30 Oct 2015

Tijdens iedere competitie wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten verdeeld over de 3 meest uitblinkende spelers. Bij de thuiswedstrijden wordt er zelfs een “Man of the Match” gekozen.
De wedstrijdsponsor van die dag mag de nummers 1,2 en 3 de punten geven en de Man of the Match kiezen. Na afloop van de wedstrijd krijgt de Man of the Match uit handen van de wedstrijdsponsor een mooie bos bloemen en een waardebon gesponsord door Since ’04. Ook wordt er een foto gemaakt die wordt verspreid over de social media.

VakantieXperts Oudewater Montfoort sponsort uiteindelijk voor de winnaar van het klassement een weekendje weg voor 2 personen naar Antwerpen. Reden genoeg voor de spelers om extra hun best te doen!