v.v. Montfoort gastheer bij Koningspelen Jeugd
Gewijzigd door Redacteur (Team Management) op 25 Apr 2016

Afgelopen vrijdag 22 april was v.v. Montfoort gastheer van de Koningspelen 2016 voor groep 3 en 4 van de basisscholen. Al rond de klok van half acht waren tal van vrijwilligers, leerkrachten en ouders druk in de weer om een enorm leuk spellencircuit uit te zetten. Voor de groepen 5 en 6 waren er diverse workshops , zoals beachvolleybal, voetbal, bootcamp en voetgolf.

Rond de klok van kwart over 9 werd het spektakel geopend met een heus koningslied, waarbij de leerlingen een aandoenlijk dansje hadden ingestudeerd.

Na een uur was er een korte pauze, waarbij de medewerkers konden genieten van een kopje koffie en thee met bijbehorend oranje koningscakeje. Hierna startte het 2e gedeelte en na afloop vertrokken de diverse groepen weer naar school om deze bijzondere ochtend af te sluiten. De komende 2 weken gaan de kinderen genieten van een welverdiende voorjaarsvakantie.