Voorbereiding 2017-2018 Montfoort - ARC afgelast

Nieuws >> Algemeen

Spaarmaanden bij v.v.Montfoort... het werkt echt!! Algemeen
Gewijzigd door Webmaster op 20 Jan 2017

We hebben 2016 mooi afgesloten met de spaarmaanden bij v.v. Montfoort. Maar... we gaan in 2017 gewoon door!

Hieronder een overzicht van de ontwikkelingen en successen die we behaald hebben.

Tank en Schenk actie Shell De Goey Montfoort en Texaco in Woerden
Als je gaat tanken bij Shell De Goey Montfoort of bij Texaco Woerden krijg je spaarpunten, die geschonken worden aan een goed doel of aan jouw favoriete sportclub. Uiteraard willen wij als vereniging deze punten graag hebben. De punten worden omgezet in geld, dat gedoneerd wordt aan v.v. Montfoort.
Voor meer informatie Tank en Schenk Texaco Woerden klik hier.
Voor meer informatie Tank en Schenk De Goey klik hier.

In 2016 hebben we een totaal bedrag van € 727,87 bij Shell station De Goey bij elkaar gespaard. En inmiddels staan we al weer op € 102,02. Bij Texaco Woerden hebben we inmiddels een bedrag van € 48,60 bij elkaar gespaard. Blijf de club steunen door de punten aan v.v. Montfoort te doneren.

Rabobank “spek je clubkas” actie
Net als ieder jaar heeft de Rabobank weer de Rabobank spek-je-clubkas-actie georganiseerd. Je kon van 6 t/m 19 oktober een stem uitbrengen op je favoriete (uiteraard v.v. Montfoort) club.

Er is volop gestemd. We hebben een totaal bedrag van € 555,00 ontvangen

Grote Clubactie
We hebben een record aantal Grote Clubactie-loten verkocht. In totaal hebben onze jeugdleden 1.066 loten verkocht. JO9-1 hebben de meeste loten verkocht en individueel is dat Jesse Gomersbach (JO9-1).

Opbrengst: € 2.498,13

Textiel inzamelen
Bij de ingang van ons sportpark staat een textielcontainer van Sympany. De vereniging ontvangt een vergoeding per kilo voor ingeleverd gebruikt textiel.
Hierbij de oproep om al jouw gebruikte textiel, ook als het versleten of kapot is, hierin te deponeren. Naast dat dit beter is voor het milieu, steun je ook met de opbrengst uit de textiel onze vereniging.

Inmiddels zijn er al 2 containers met kleding opgehaald. (de opbrengst is helaas nog niet bekend)

Postkantoor Montfoort
Ook bij het postkantoor van Montfoort, dat vanaf 19 september het postkantoor van Montfoort PostMasters Express heet, kan gespaard worden.
Per brief / kaart van 0 - 20 gr. betaal je € 0,73 en wordt er € 0,03 over gemaakt naar een lokale vereniging of goed doel naar keuze.
Per verzonden pakket wordt er € 0,10 over gemaakt naar een lokale vereniging of goed doel naar keuze (m.u.v. Antwoordnummers). Uiteraard hopen wij ook hier dat jullie dan voor v.v. Montfoort kiezen.

Speculaasactie
Een paar weken voor Sinterklaas hebben een aantal mensen speculaaspoppen verkocht. Dit hebben heel veel mensen gedaan.

Opbrengst: € 390,55

De conclusie is dat je op vele manieren geld kunt sparen voor jouw club. Met dit geld kunnen we als vereniging leuke dingen doen. Blijf daarom meedoen aan bovenstaande acties en steun daarmee onze club.