Laatste nieuws
ARC 1 - Montfoort 1 afgelast
Voorbereiding 2017-2018 Montfoort - ARC afgelast
Competitie programma 2017/2018
Coördinatoren aangesteld bij de jeugd
Bekerindeling
Prestaties uit het verleden bieden geen zekerheid voor de toekomst
Montfoort 1 ingedeeld in 1C
Montfoort 1 sluit tussentijdse trainingsperiode positief af.
Voorbereiding 2017 - 2018
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering
Nieuwe Shirt Sponsor v.v.Montfoort 1
Laatste informatie dagje Slagharen
Montfoort verliest ook 2e wedstrijd in nacompetitie.
Montfoort na nederlaag tegen Nootdorp kansloos in nacompetitie
Dagje uit naar attractiepark Slagharen

Meer berichten

Nieuws

<< Terug

Nieuws >> Jeugd

Montfoortse Diantha Lai in beeld bij AC Milan Jeugd
Gewijzigd door Redacteur (Team Management) op 02 Sep 2013


Ruim 10 seizoenen voetbalde de 15-jarige Diantha Lai  bij de plaatselijke v.v. Monfoort. Voetbal was en is haar lust en leven . Een grote prater is ze niet , maar met haar voeten liet ze zien met menig jongen te kunnen wedijveren, sterker nog ,in diverse wedstrijden was zij met heer voetbalkwaliteiten opvallend. Zo werd Diantha regelmatig uitgenodigd  bij diverse KNVB – activiteiten voor meisjes en ontsnapte ze ook niet aan de aandacht van FC Utrecht. Vanaf december 2012 speelt Diantha Lai dan ook in het talententeam van FC Utrecht onder de 15.
Tot en met de C1 waren de clubkleuren van Diantha voornamelijk Oranje/zwart van v.v. Montfoort, maar sinds dit seizoen hebben deze noodzakelijkerwijs plaats gemaakt voor het geel/zwart van SCH’44.
Bij indeling voor het nieuwe seizoen was het voor het Jeugdbestuur van v.v. Montfoort niet mogelijk een B-team te realiseren en hoewel v.v Montfoort een bloeiende meisjesafdeling kent, was spelen bij de meisjes geen optie. Bij de club uit Harmelen liggen duidelijk meer mogelijkheden. De meisjes B! spelen komend seizoen Hoofdklasse en Dianthe wordt ook opgenomen in het talententeam onder de 16 jaar.
Dat de talenten van Diantha Lai ook buiten de regio niet ongemerkt blijven bleek afgelopen augustus. In de Bilt had AC Milan een zg. Junior Camp georganiseerd, waarbij talrijke talenten onder begeleiding van ervaren Milan-trainers hun kunnen konden tonen. Naast een uit- en thuistenue, een voetbal, een tas en een certificaat werden ook 2 spelers uitgekozen met de titel “Meest talentvolle speler “. En ook hier stak Diantha er met kop en schouders boven uit. De beloning bestaat uit voetbalreis naar AC Milan, trainen, het bezoeken van een wedstrijd van AC Milan, een rondleiding door het San Sirostadion en een ontmoeting met de gehele selectie van AC-Milan.
Ongetwijfeld zullen we komende tijd meer horen van deze talentvolle speelster, die haar carrière startte bij het in de Hoofdklasse uitkomende v.v. Montfoort

Voor meer info; www.milanjuniorcamp.nl

 << Terug

© v.v. Montfoort, 2002-2017. Alle rechten voorbehouden.