Laatste nieuws
Montfoort toernooi 26-08-2017
Voorbereiding 2017-2018 Komende zaterdag Montfoort-Tournament
Competitie programma 2017/2018
Co÷rdinatoren aangesteld bij de jeugd
ARC 1 - Montfoort 1 afgelast
Bekerindeling
Prestaties uit het verleden bieden geen zekerheid voor de toekomst
Montfoort 1 ingedeeld in 1C
Montfoort 1 sluit tussentijdse trainingsperiode positief af.
Voorbereiding 2017 - 2018
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering
Nieuwe Shirt Sponsor v.v.Montfoort 1
Laatste informatie dagje Slagharen
Montfoort verliest ook 2e wedstrijd in nacompetitie.
Montfoort na nederlaag tegen Nootdorp kansloos in nacompetitie

Meer berichten

Nieuws

<< Terug

Nieuws >> Montfoort 1

Montfoort vrij simpel door naar 2e ronde districtsbeker Montfoort 1
Gewijzigd door Webmaster op 24 Oct 2016


Afgelopen zaterdag moest Montfoort het in het kader van de Districtsbeker West 1 opnemen tegen zondag 3e klasser PVCV. Ruim 6 seizoenen geleden ontmoetten beide ploegen elkaar ook en zorgde de ploeg uit de Meern voor een sensatie door de toenmalige Hoofdklasser na strafschoppen pootje te lichten.

Inmiddels kent de ploeg van Erwin Luiten een goed seizoen en draait het bovenin mee, wat ook geldt voor de ploeg van Renato Dijksterhuis.

Hoewel van onderschatting ditmaal geen sprake was ontbraken er in het team van Montfoort toch de nodige basisspelers. Zo ontbraken Nick van Luinen en Remco de Rijk wegens een bruiloft, Miquel Ballo wegens een blessure. Daarnaast kregen Joost van Apeldoorn, Danny ter Hoeve, Bart Roelofs en Robin Vianen rust en was Nick Koppers na blessureleed weer aangesloten om minuten te maken. Vanaf het 1e fluitsignaal van scheidsrechter Idrissi uit Driebergen was het Montfoort, dat de aanval probeerde te zoeken. PVCV was echter niet van plan zich in te graven en maakte, waar mogelijk, gebruik van de snelle aanvallers. Zo kregen beide ploegen mogelijkheden om de score te openen, maar het nodige geluk ontbrak. In de slotfase van de 1e helft was de beste kans voor Fahd Rouass, die plotseling voor doelman Blankensteyn verscheen, maar deze wist de punter tot hoekschop te verwerken.

In de 2e helft voerde Montfoort het tempo en de druk op en de gasten kwamen daardoor nauwelijks van eigen helft en een doelpunt kon dan ook niet uitblijven. Het was Jouad el Yaacoubi die de score opende met een wonderschoon doelpunt. De Linkshalf startte vanaf de middellijn, trok naar binnen en zag zijn inzet met een mooie swung in de verste hoek verdwijnen.

Vanaf dat moment was Montfoort heer en meester en diende men dit in doelpunten uit te drukken. Dat gebeurde dan ook . Uit een voorzet van Nick Besamusca was het de geheel vrijstaande Marck van Baal, die de 2-0 inkopte , even later gevolgd door een snoeiharde inzet uit de rebound van el Yaacoubi. Het slotakkoord was voor Fahd Rouass, die de eindstand bepaalde op 4-0, waardoor Montfoort doorgaat naar de 2e ronde, die op 19 november gespeeld wordt.

Aankomende zaterdag moet Montfoort het in de competite opnemen tegen JSV Nieuwegein, de ploeg die op het ogenblik in de hoek zit waar de klappen vallen en met slechts 6 punten uit 7 gespeelde wedstrijden op een 12e plaats bivakkeert. De ploeg zal er dan ook alles aan gelegen zijn het tij te keren. Daartegenover staat, dat Montfoort de wind mee heeft en bij winst een goede slag zou kunnen slaan als het gaat om de top 3. Genoeg elementen dus voor een aantrekkelijke wedstrijd.

<< Terug

© v.v. Montfoort, 2002-2017. Alle rechten voorbehouden.