Montfoort start voetbalschool met John van Loen Jeugd
Gewijzigd door Webmaster op 27 Mar 2014

Afgelopen woensdag 12 maart was het dan zover. 21 pupillen, waarvan 10 in de categorie F en 11 in de categorie E/D stonden om strak 3 uur te trappelen van ongeduld om trainen te krijgen van een voetbalgrootheid.
Na zijn actieve voetbalcarrière bij o.a. FC Utrecht, Ajax, Roda JC, Feijenoord en sc Anderlecht begon voor John van Loen zijn trainerscarrière. Op het ogenblik is de oud-spits trainer bij zaterdag 1e-klasser Vriezeveen en was hij ook spitsen-trainer bij het Rotterdamse Sparta. Naast al deze activiteiten houdt van Loen, waarvan zijn zoon Denny op dit moment in het 1e van Montfoort speelt, zich ook bezig met de jeugd en daarom startte hij een aantal jaren geleden een voetbalschool voor jeugdig talent. In 12 sessies van een uur leert John van Loen , samen met zijn assistenten de jonge talenten de kneepjes van het vak, waardoor ze nog meer gemotiveerd raken.
Als start ontvingen de kinderen uit handen van van Loen een mooie bal om thuis natuurlijk “hun huiswerk “te maken.
Na een elftalfoto werd er gestart en vanaf minuut 1 tot 60 stond voetbal centraal. Het enthousiasme was groot en op voorhand lijkt de “school “een geslaagd initiatief van de Jeugdcommissie.