Voorbereiding 2017-2018 Montfoort - ARC afgelast
Co÷rdinatoren aangesteld bij de jeugd

Montfoort JO9-1 genieten tijdens het teamuitje in de Efteling Jeugd
Gewijzigd door Webmaster op 24 Mar 2017

Eindelijk was het dan zover. Zaterdag 18 maart ging JO9-1 een dagje naar de Efteling. Toevallig was er bij de AH een spaaractie voor korting op entreekaartjes. Binnen no time hadden we 14 kaarten vol en konden we met een aanzienlijke korting de entreekaartjes kopen.
Het team verzamelde om 08.30 uur in de kantine om van een lekker ontbijt te genieten. Om 09.15 uur vertrokken we naar de Efteling. Voordat we de auto in stapten kreeg iedereen nog een v.v. Montfoort rugzakje met een lunchpakket, drinken en snoepjes. Eenmaal bij de Efteling aangekomen ging de koers al snel richting de Baron, de attractie waar het allemaal om ging. Helaas was niet iedereen groot genoeg om de achtbaan in te mogen. Dan maar naar de Python. Een geweldige achtbaan met 2 loopings achter elkaar en supersnel. De jongens konden er geen genoeg van krijgen. We zijn in Joris de Draak geweest en De Vliegende Hollander, Vogel Rock en nog veel meer. Gelukkig zat het weer ook nog mee voor het grootste gedeelte van de dag. Rond 17.30 uur reden we weer richting Montfoort. Maar onderweg was er nog even een tussenstop bij de Mc Donalds.

Het was een gezellige en zeer geslaagde dag! Dank je wel voor de TOP DAG: Daan, Mike, Aymen, Even, Jesse, Razy, Lars, Dylan, Sven, Roben!

Klik hier voor de foto's