Laatste nieuws
Montfoort toernooi 26-08-2017
Voorbereiding 2017-2018 Komende zaterdag Montfoort-Tournament
Competitie programma 2017/2018
Coördinatoren aangesteld bij de jeugd
ARC 1 - Montfoort 1 afgelast
Bekerindeling
Prestaties uit het verleden bieden geen zekerheid voor de toekomst
Montfoort 1 ingedeeld in 1C
Montfoort 1 sluit tussentijdse trainingsperiode positief af.
Voorbereiding 2017 - 2018
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering
Nieuwe Shirt Sponsor v.v.Montfoort 1
Laatste informatie dagje Slagharen
Montfoort verliest ook 2e wedstrijd in nacompetitie.
Montfoort na nederlaag tegen Nootdorp kansloos in nacompetitie

Meer berichten

Nieuws

<< Terug

Nieuws >> Jeugd

Montfoort B1 kampioen Jeugd
Gewijzigd door Redacteur (Team Management) op 25 Apr 2016


Zaterdag 16 april werd de B1 van v.v. Montfoort kampioen. Dit gebeurde in een uitwedstrijd en kwam onverwacht, waardoor de jongens van Paul Schouten en Harry van de Berg niet echt in het zonnetje werden gezet. Dat gebeurde wel afgelopen zaterdag, toen de ploeg het op moest nemen tegen het Utrechtse PVC B1.

Speciaal voor deze kampioenswedstrijd werd er niet alleen op het hoofdveld gespeeld, maar werd de wedstrijd ook opgeleukt met de zogenaamde inloopmuziek voorafgaande aan de wedstrijd . Tevens werd de score bijgehouden op het electronisch scorebord.

In de wedstrijd zelf speelde het team als een ware kampioen. Onder een behoorlijke belangstelling, van ouders, oma’s en opa’s, vrienden en vriendinnetjes was het Fabio da Silva, die Emri Bakker prima aanspeelde en op zijn beurt de assist prima afrondde. Fabio werd de man van de assist, want na een half uur spelen bediende hij Servet Demir op maat, die de ploeg daarmede op een 2-0 voorsprong zette.

In de 2e helft breidde Fabian v.d. Berg de score met 3-0 uit. Dit werd ook de eindstand. Direct na het laatste fluitsignaal werden de spelers onthaald met bloemen en een overwinningsdrank.

’s Avonds stond er ter viering van het kampioenschap een smakelijke BBQ klaar voor de spelers, trainers en leider .<< Terug

© v.v. Montfoort, 2002-2017. Alle rechten voorbehouden.