Voorbereiding 2017-2018 Montfoort - ARC afgelast
Co÷rdinatoren aangesteld bij de jeugd

Nieuws >> Montfoort 1

Montfoort 1 de feiten Montfoort 1
Gewijzigd door Redacteur (Team Management) op 08 May 2017

Komende zaterdag wordt nog een spannende middag om te zien wie er de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse gaan bereiken. Onderstaand de feiten. AFC is kampioen en promoveert naar de Hoofdklasse. Zuidvogels heeft de eerste periode en speelt nacompetitie. AFC heeft de tweede periode welke doorschuift naar de hoogste op de ranglijst zonder periode. Volendam wint de derde periode of is hoogste op de ranglijst zonder periode dus is zeker van NC. De derde periode is nog spannend met kanshebbers Volendam, DTS en Montfoort. Montfoort gaat de nacompetitie in als het wint van Roda'46 en Volendam niet verliest. Als Volendam verliest moet Montfoort een betere uitslag neerzetten dan DTS die spelen tegen Geinoord. Bij een gelijke stand in de periode geldt het doelsaldo. Is dit ook gelijk dan gelden de doelpunten voor. Als dit ook gelijk is wordt er een beslissingswedstrijd gespeeld op neutraal terrein om de periodekampioen te bepalen.