Voorbereiding 2017-2018 Montfoort - ARC afgelast

MEISJES E1 GOED OP DREEF! Jeugd
Gewijzigd door Jeugdcommissie op 07 Nov 2012

Na een aantal verliezen op rij vonden zij eigenlijk dat het ook een keer tijd werd in ieder gaval één puntje binnen te slepen. Om niet te veel druk op de meiden te leggen besloten zij dit niet voor de wedstrijd te vertellen, eerder al is weleens gebleken dat zulke

uitspraken niet altijd ten gunste van de prestatie is ;-).

Helaas zonder onze rechtsvoor Indy begonnen we sterk onze wedstrijd. Roos en Sam wisten elkaar voorin goed te vinden, middenvelders Bo en Britt waren lekker op dreef en verdedigden goed mee

en onze ‘wegmaaiers’ achterin,  Tessa en Charissa,  haalden lekker uit wanneer de tegenpartij te dicht bij het doel van Renée kwam. Er waren wat kansen weggelegd en het lukte Sam de bal mooi hoog langs de keeper te spelen… 1-0! Ook nadat Bo en Britt gewisseld werden met Emma en Melanie bleven we goed aanvallend bezig. DVSU kreeg ook weleens ruimte, helaas resulteerde dit kort voor rust in een 1-1 door een mooie schot tussen de paal en Renée door… jammer.

Kleine peptalk in de rust, een wissel achterin en in het middenveld, en de opdracht goed meelopen en naar voren met die bal! Ook de keepers hebben gewisseld zodat Renée nu voorin komt en ook nu ziet het samenspel er goed uit. Over en weer worden er voorzetten gegeven, en na een hele mooie voorzet van Roos weet Renée de bal er in te tikken, 2-1.

Een laatste wissel in de achterhoede en we houden goed stand. De middenvelders lopen de benen uit het lijf, achterin wordt de bal goed naar voren gespeeld, en we zien voetbal wat we de laatste paar wedstrijden een beetje gemist hebben, het gaat goed!

Jammer genoeg weet de tegenstander ook ónze verdediging een keer mooi uit te spelen en met een lob over Sam heen de 2-2 te scoren. Hierna wordt de pot achterin goed dicht gehouden en willen de meiden kosten wat het kost een doelpunt maken maar ondanks goede voorzetten en pogingen tot scoren wil de bal er maar niet in, wat voor grote spanning bij het publiek zorgt, zij proberen de bal er zowat in te ‘schreeuwen’, maar ook de supportering mag niet baten, we eindigen de wedstrijd met 2-2.

Goed gespeeld meiden!