Meisjes D1 v.v. Montfoort kampioen na zege op meisjes MSV’19 D2 Jeugd
Gewijzigd door Redacteur (Team Management) op 23 May 2016

In het afgelopen seizoen heeft trainer /coach William Bleij van zijn meiden een hecht team gesmeed en afgelopen zaterdag stond de apotheose op het programma. Bij winst op de meisjes D2 van MSV’19 was het kampioenschap een feit en kon men op de “platte kar”.

De ploegen waren geen onbekenden van elkaar. Was het team van MSV’19 in het begin van het seizoen nog iets sterker, later in de thuiswedstrijd liet Montfoort zien, dat de inhaalslag positief uitpakte.

Het kampioenschap moest echter op het terrein van de buren beslist worden. Voor deze gelegenheid werd het officiële scorebord gebruikt en werd de kampioenshymne stiekum al klaar gezet.

Het waren de speelsters van Montfoort, die fanatiek door ouders, grootouders en kennissen werden aangemoedig, dat uiteindelijk resulteerde in het meer dan verdiende kampioenschap.

Direct na het binnenhalen van het kampioenschap kregen de meiden het kampioensshirt en de medaille uitgereikt en begon men aan de zegetocht op de platte kar.Het feest werd afgesloten bij MacDonald.