Montfoort stelt nacompetitie veilig bij Roda’46
Montfoort brengt nacompetitie onnodig in gevaar door gelijkspel tegen VVZ’49

Meidenteams v.v. Montfoort in actie voor Serious Request Jeugd
Gewijzigd door Webmaster op 12 Dec 2014

Beste ouders/ spelers en speelsters van v.v.Montfoort,

Met de trainers/leiders en de jeugdcommissie willen we 3FM Serious Request, het glazen huis, steunen.
De actie van Serious Request, welk elk jaar gehouden wordt i.s.m. Het Rode Kruis, is dit jaar gericht op meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.
De actie is aangemeld op de site van 3FM. Daar kun je ook zien wat de tussenstand is.

De 3 meidenteams willen geld inzamelen door het sparen/verzamelen van lege statiegeldflessen. Op maandagavond 15 december gaan de v.v. Montfoort meiden langs de huizen in de diverse wijken van Montfoort om bij de inwoners lege statiegeldflessen op te halen.

Tijdens de thuiswedstrijd, van het 1e elftal, op zaterdag 13 december 14:30 u zal er koffie met gebak/cake verkocht worden waarvan de opbrengst ten goede komt aan Serious Request. In de kantine zal een ruimte gecreëerd worden waar men tevens ook lege statiegeldflessen kan inleveren. Dit kan tot zaterdag 20 december. Ook staan er in de kantine donatieboxen. Uw gift is van harte welkom!

Ook mogen we donatieboxen plaatsen bij de kassa’s van de Emté.

VUURWERKPROFESSIONAL.NL Harmelen handelsweg 7, geeft 10% van de opbrengst, door v.v.Montfoort leden besteed, aan het goede doel. Dus vul onderstaande strook in, en neem deze mee naar de VUURWERKWINKEL.nl in Harmelen. Je maakt ook nog eens kans op 5x een bon van 10 euro en 2x van 25 euro als v.v.Montfoort lid.
De loting zal plaatsvinden op 1 januari 2015. De bonnen zijn voor het volgend jaar te gebruiken.

Op zondag 21 december hopen we met veel meiden, in de kleuren van v.v.Montfoort, naar Haarlem af te reizen om een mooie cheque te gaan overhandigen.
Dus steun deze actie!

Klik hier om de invulstrook te downloaden.