Nieuws >> Montfoort 1

Man of the match Dion Gerritsen Montfoort 1
Gewijzigd door Webmaster op 06 Feb 2017

Zaterdag 4 februari heeft v.v. Montfoort de competitiewedstrijd thuis tegen Zwaluwen ‘30 met 2-2 gelijk gespeeld. Binnen 2 minuten had Bart Roelofs de 1-0 op het scorebord gezet. Na 10 minuten was er nog een bal op de lat en daarna kantelde de wedstrijd. Een penalty en verkeerd verdedigen zette de stand op 1-2. In de 2e helft maakte Remco de Rijk de gelijkmaker 2-2. Dit was dus tevens de einduitslag.

Wedstrijdsponsor HEWI (Henk Schulten en Wim van Haren) heeft Dion Gerritsen tot “Man of the Match” gekozen.

In de kantine werd Dion door Pieter (zoon van Wim) gehuldigd en kreeg, naast een mooie bos bloemen, een kleding bon, gesponsord door Since ‘04, cadeau.

De wedstrijdsponsor geeft voor het “Man of the Match” klassement 15 punten aan de nummer 1, 10 punten aan de nummer 2 en 5 punten aan de nummer 3. Aan het eind van het seizoen krijgt de winnaar van dit klassement de hoofdprijs. Een waardebon te besteden in de winkel van Since ’04.

foto van V.V.Montfoort.