Montfoort stelt nacompetitie veilig bij Roda’46
Montfoort brengt nacompetitie onnodig in gevaar door gelijkspel tegen VVZ’49

Houten E14 en VVM E3 trakteren publiek op "smulwedstrijd" Jeugd
Gewijzigd door Redacteur (Team Management) op 08 May 2013

Verleden week zaterdag mochten de jongens van de E3 aantreden tegen Houten E14.
Waar wij de derde plaatst bezette (met 9 punten) was het Houten dat de vierde plaats bezette (met 7 punten)
Een zéér belangrijke wedstrijd dus om ons eventueel "los" van Houten te kunnen spelen en waarbij er zéker niet verloren mocht worden.

Uiteindelijk vond ik het één van de leukste en spannendste wedstrijden van het seizoen, waarin íedereen z'n bijnaam eer aan deed!

Er werd voor elke bal gestreden en het spel golfde aardig op en neer.
We begonnen deze wedstrijd met een "inlenertje" van de E2 (Mika) die de geblesseerde Chiel verving.

Na enige minuten spelen was diréct al te zien dat deze teams aardig aan elkaar gewaagd waren en het was Houten dat de 1-0 op het scorebord bracht.
Voorin bleken "de stofzuiger" (Marijn), "de pitbull" (Desmond) en Mika elkaar aardig te kunnen vinden, wat resulteerde in een fraai doelpunt van Mika, 1-1

Daarna was het tóch weer Houten dat het netje wist te vinden 2-1. Onze jongens waren hier echter níet van gediend en gaven wat extra gas.
Na goed samenspel voorin was het uiteindelijk Desmond die met een droge knal de 2-2 binnen schoot.

Achterin hadden "het slot op de deur" (Yuri) en "de tank" (Jules) hun zaakjes aardig op orde en kwamen de mannen van Houten niet door onze verdediging heen.
Ondertussen ging "de kleine torpedo" (Beau) steeds vaker mee naar voren om zó de 2-3 te kunnen forceren  en....dit lukte! Het was wederom Desmond die met een schitterend afstandsschot voor de 2-3 zorgde.

"de kleine stoorzender" (Tijs) deed z'n bijnaam deze wedstrijd óók weer eer aan, door steeds héél vernuftig de balletjes af te pakken en precies op het juiste plekje te gaan staan waar de tegenstander het níet verwacht.

Ook Houten liet zien over veel veerkracht te beschikken en scoorde terecht de 3-3.

Wederom moesten de mouwen worden opgestroopd en dat is iets wat aan onze jongens wel besteed is.
"De vliegende panter" (Ezra) liet ondertussen met een paar fraaie reddingen zien dat hij níet in het doel staat om vliegen te vangen!!
Iedereen gaf álles wat hij had en de man met de longen van een walvis, Marijn schoot voor ons de 3-4 tegen de touwen!

De laatste 5 minuten waren "krankzinnig" te noemen en waar wíj naarstig op zoek gingen om de 3-5 te scoren, was het tóch onze taaie tegenstander, Houten die voor de 4-4 eindstand zorgde.

De jongens waren zéker niet teleurgesteld, ze hadden er immers alles aan gedaan en méér zat er gewoon niet in en.....hét belangrijkste; er werd níet verloren!

Hopenlijk zal de derde plaats behouden blijven, wat een puike prestatie zal zijn voor een team dat dit jaar voor het eerst in deze samenstelling speelt.
Leuk om te zien hoe de jongens als team zijnde stééds meer naar elkaar toe groeien en dáárdoor zien we het nieuwe seizoen vól vertrouwen tegemoet!

Marco Hazeleger (leider)