Montfoort stelt nacompetitie veilig bij Roda46
Montfoort brengt nacompetitie onnodig in gevaar door gelijkspel tegen VVZ49

Hoofdsponsor v.v. Montfoort jeugdtoernooi: Brainnet Nieuwegein Jeugd
Gewijzigd door Redacteur (Team Management) op 23 Apr 2015

De sponsorcommissie heeft de firma Brainnet uit Nieuwegein bereid gevonden het v.v. Montfoort jeugdtoernooi te sponsoren. Het jeugdtoernooi voor de D, C en B junioren wordt gespeeld op zaterdag 9 mei a.s. Er zullen zon 280 kinderen aan deelnemen.

Om een dergelijk groot toernooi te kunnen organiseren zijn er o.a. financile middelen nodig, zodat het de voetballers aan niets ontbreekt. We zijn dan ook zeer verheugd dat we dat met de hulp van Brainnet kunnen bewerkstelligen.

Over Brainnet:
Brainnet regelt het gehele inhuurproces

Bespaar kosten op uw inhuurproces en creer grip en overzicht

Als d onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) verzorgt Brainnet het totale inhuurproces en de inkoopadministratie voor toonaangevende opdrachtgevers. Wij geven op deze wijze invulling aan de inhuurstrategie en realiseren grip, inzicht en controle. Sinds de oprichting in 1996 heeft Brainnet haar eigen visie op flexibele arbeid ontwikkeld. Het klantbelang staat altijd voorop. Klanten hebben in onze ogen recht op transparantie als het gaat om marges, tarieven en verdienmodellen. Brainnet verrichtte baanbrekend werk door als n van de eerste partijen in Nederland klanten dit inzicht te bieden. En dat doen we nog steeds. Wij ontzorgen zowel HRM, Inkoop alsook de inhurende managers.