Montfoort stelt nacompetitie veilig bij Roda’46
Montfoort brengt nacompetitie onnodig in gevaar door gelijkspel tegen VVZ’49

FC Utrecht on tour op bezoek bij v.v. Montfoort Jeugd
Gewijzigd door Webmaster op 08 Oct 2013

Verkeert het vlaggenschip van v.v. Montfoort in zwaar weer, bij de toekomst van de vereniging, ofwel de jeugd, ziet er allemaal veel florissanter uit.
Zaterdag 28 september was de jeugd van Montfoort, samen met Sportlust’46 uit Woerden uitgenodigd tot het bijwonen van de wedstrijd van FC Utrecht tegen Roda JC. In de rust gingen beide verenigingen, die met de officiële spelersbus van FC Utrecht waren opgehaald de strijd aan met latje-schieten, die de Woerdense club in haar voordeel besliste.
Afgelopen woensdag 2 oktober was het opnieuw FC Utrecht, dat de klok sloeg. Onder het motto “FC Utrecht on Tour “ bezochten trainers van FC Utrecht Sportpark Hofland om een clinic te geven aan C-, D- en E-spelers van v.v. Montfoort.
Om 14.00 u. stonden zo’n 50 enthousiaste kinderen klaar. Op het veld waren een 6-tal trainingsoefeningen uitgezet en na een korte instructie en verdeling van de groepen kon de jeugd aan de slag.
Rond de klok van 15.30 u. zat de clinic er op en het was het de hoogste tijd voor de groepsfoto. Als slotakkoord werden Indy Gerritsen en Tijme Annema door de professionals beloond voor hun enthousiasme en inzet op deze middag en kregen zij namens FC Utrecht een leuk presentje.