Co÷rdinatoren aangesteld bij de jeugd

F3 KAMPIOEN! Jeugd
Gewijzigd door Webmaster op 16 May 2013

Op Zaterdag 11 mei stond voor de F3 de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma.
De afgelopen 2 weken was het spannend binnen de poule. De F3 kon alleen nog kampioen worden als de Brederodes F6 hun laatste wedstrijd zouden verliezen en de F3 zelf zou winnen.
Toen de Brederodes F6 vorige week hun laatste wedstrijd met 2-0 verloren van IJFC F5 begonnen de mannen van de F3 het kampioenschap te ruiken.
Er moest vandaag alleen nog wel gewonnen worden van Focus 07 F5.
Vol spanning gingen de mannen van de F3 op weg naar Culemborg.
In de eerste helft kwam Montfoort al snel op 0-2 voorsprong, maar Focus liet het daar niet zo maar bij zitten. Focus bood volop tegenstand. Uiteindelijk gingen ze met 1-3 de rust in.
In de tweede helft gingen de kansen over en weer, maar wist Montfoort hun kansen om te zetten in doelpunten. Na een leuke pot werd het uiteindelijk 2-7 voor Montfoort.
Dus is de F3 KAMPIOEN!! Sieb, Thomas, Lars, Bram, Justin, Coen, Dion en Steijn we zijn trots op jullie!!
Verder ook bedankt aan de invallers Kaan, Nick en Wessel. Zonder jullie hadden we vandaag niet kunnen spelen!

De tweede helft van het seizoen zorgde een gebroken been, een lange griepgolf, vakanties etc. dat we incompleet waren. Wessel Klinkert heeft als vaste inval bijna elke wedstrijd ingevallen. Helemaal top!

Frank de Lang , Andre vd Wel, Onno Fles en Wilfred Peek super bedankt voor al jullie inspanningen op het veld ondanks de kou, regen en wind. Het was mede dankzij jullie een zeer geslaagd seizoen!

Namens de ouders van de F3.