De jeugd van v.v.Montfoort kleurt het sportpark oranje! Jeugd
Gewijzigd door Jeugdcommissie op 28 Oct 2012

De jeugdcommissie heeft begin oktober 2 kijk/pas avonden geörganiseerd, om de jeugd van Montfoort in de gelegenheid te stellen om een trainingspak te kopen in de bekende clubkleuren. Als Jeugdcommissie hopen we zo dat steeds meer jeugd in het oranje naar het sportpark gaat komen en we steeds meer een eenheid gaan krijgen. Eén van de voordelen van deze actie is dat het trainingspak later weer doorverkocht kan worden aan een ander lid van de vereniging wanneer het pak te klein is. De opkomst was overweldigend. De eerste bestelling van 65 trainingspakken ging de deur uit en binnen 2 weken liepen de jeugdspelers al rond in hun nieuwe trainingspak.

Er zijn op dit moment alweer verschillende aanvragen binnen voor de koop van een trainingspak. Begin januari zullen geïnteresseerde opnieuw in de gelegenheid gesteld worden om een trainigspak aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn 35.  Zie de foto om een indruk te krijgen van het pak.