Voorbereiding 2017-2018 Montfoort - ARC afgelast

Nieuws >> Algemeen

De Grote Clubactie groot succes Algemeen
Gewijzigd door Redacteur (Team Management) op 12 Dec 2016

Dit jaar hebben we de verkoop van loten voor de Grote Clubactie op een andere manier aangepakt. De laatste jaren waren de loten verwerkt in de contributie. Dit jaar is er een commissie samen gesteld die zich actief met de verkoop van loten bezig hield. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen!

Alle jeugdleden hebben een loten verkoop boekje ontvangen. Met dit boekje gingen de kinderen langs vaders / moeders, opa’s / oma’s, ooms / tantes, langs de deuren etc. Degene die de meeste loten verkoopt krijgt een waardebon t.w.v. € 50,00, te besteden bij Hoofdsponsor Twinsport Intersport Woerden Superstore. Heb je als team de meeste loten verkocht dan krijgen de kinderen een bijdrage van € 10,00 per persoon voor een teamuitje

Tot 24 november jl. konden de loten worden ingevoerd op de website van De Grote Clubactie. In totaal hebben we 1066 loten verkocht. Een lot kost € 3,00. Van deze € 3,00 gaat € 0,60 naar het goede doel en € 2,40 naar de vereniging. In totaal hebben we dus een bedrag van € 2558,40 opgehaald. De totale opbrengst komt ten goede aan de jeugd in de vorm van kleding en/of andere materialen.

Jesse Gomersbach (JO9-1) heeft de meeste loten verkocht. In totaal 88 loten.

JO9-1 (bestaande uit: Mike, Daan, Evan, Aymen, Jesse, Sven, Roben, Lars, Razi en Dylan)  hebben als team de meeste loten verkocht. In totaal 210 loten

Afgelopen vrijdag ( 2 december) werd, tijdens het Sinterklaasfeest in de kantine van v.v. Montfoort, Jesse en het team JO9-1 door Sinterklaas in het zonnetje gezet. De waardebon werd aan Jesse uitgereikt en er werden oorkondes aan het hele team uitgereikt voor de geweldige prestatie.

Uitslag (top 5) individueel:

·         Jesse Gomersbach         88 loten

·         Anouk v.d. Linden          56 loten

·         Sven Bek                            44 loten

·         Steijn Fles                          43 loten

·         Senna Benschop             43 loten

Uitslag (Top 3) als team:

·         JO9-1    (10 spelers)        210 loten (gemiddeld 21 loten per persoon)

·         MO15-1 (16 spelers)      202 loten (gemiddeld 14,3 loten per persoon)

·         JO11-1 (9 spelers)           76 loten (gemiddeld 8,44 loten per persoon)