Montfoort stelt nacompetitie veilig bij Roda’46
Montfoort brengt nacompetitie onnodig in gevaar door gelijkspel tegen VVZ’49

Bij Montfoort gebeurt meer Jeugd
Gewijzigd door Redacteur (Team Management) op 03 May 2016

Aan het eind van een seizoen worden bij nagenoeg elke vereniging de prijzen verdeeld en vinden de meeste activiteiten plaats. Zo ook bij het 70-jarige v.v. Montfoort.

Was de B1 enkele weken geleden al kampioen geworden, ditmaal waren het de E1 van Cyril Hellema en Jeroen Reehorst en ook de D2.

De E1 kon , ondanks de riante voorsprong op MSV’19 van zo’n 11 punten feestvieren als gewonnen werd van het onderaan staande Lopik.

Hoewel de ploeg vrij vroeg tegen een 0-1 achterstand aankeek, werd deze al snel omgezet tegen een 4-1 voorsprong. Lopik naderde in de slotfase nog tot 4-3, maar uiteindelijk was de winst en het kampioenschap bereikt. De “Platte kar “ stond klaar voor een zegetocht door Montfoort.

De maand mei is ook de maand van de toernooien. Voor de jeugd zijn er dit jaar geen thuistoernooien, maar voor de senioren is er op 5 mei het Hemelvaarttoernooi, waaraan in totaal 10 teams deelnemen.

Voor de jeugd van Montfoort is er de gelegenheid deel te nemen aan de Open Trainingen om te kijken of het voetbal leuk is