Nieuws >> Algemeen

Belangrijk voor het gebruik van de voetbal.nl app Algemeen
Gewijzigd door Webmaster op 03 Apr 2017

Onlangs heeft Sportlink aangekondigd dat er een nieuwe versie van de voetbal.nl app uit gaat komen.
Wil je gebruik maken of maak je al gebruik van deze app dan is het van belang dat je e-mailadres (juist) geregisteerd staat.

Het e-mailadres dat bij je leden geregistreerd staat is hierbij van groot belang. Je leden hebben dit e-mailadres nodig om een account aan te maken en hun eigen programma in te zien. Het e-mailadres in Sportlink wordt de gebruikersnaam van het nieuwe account van jouw leden. Dat account kan ook worden gebruikt voor de Wedstrijdzaken app die nu al in het Zaalvoetbal wordt gebruikt en straks ook in het Veldvoetbal gebruikt gaat worden. Voor meer informatie over de Wedstrijdzaken app lees hier.
Bron: nieuwsbrief Sportlink

Wil je er dus zeker van zijn dat je straks (nog steeds) gebruik kunt maken van de app geef dan je mailadres door aan de ledenadministratie.
Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar webmaster@vvmontfoort.nl met daarin je voor- en achternaam, geboortedatum en natuurlijk het mailadres wat je wil gebruiken voor de app.
Het kan overigens geen kwaad om direct je adres en telefoonnummer te sturen dan controleren we direct of deze nog up-to-date in het systeem staan.