Bedankt gulle gevers van VVM, Jeugd
Gewijzigd door Jeugdcommissie op 12 Dec 2012

Ik ben de tante van David Versloot uit de D1, Wilma Rison en doe daar vrijwilligerswerk. Twee maanden geleden heb ik van VVM oude voetbalkleding gekregen.
Er ging in Kenya een grote wens in vervulling. De kinderen waren erg verrast door de voetbalkleding voor het gehele team. Het leek wel Sinterklaas, maar die kennen ze daar natuurlijk niet.
Iedere voetbalspeler kreeg een linnen tasje met zijn of haar naam er op. Daar zat het voetbaltenue in met een extra broekje, 2 paar sokken en scheenbeschermers. Voor enkele kinderen waren er ook voetbalschoenen.
Bij de overhandiging konden ze niet wachten op de training. Er werd gelijk gepast, over hun schooluniform heen.
Zaterdag bij de  training werd de voetbalkleding voor het eerst gebruikt. Het veld is een stukje grond tussen huizen in. Er is maar weinig gras te zien. Het doel zijn 2 stokken .
De training wordt gegeven door Ben Omondi. Hij is sportleraar op het voortgezet onderwijs.
Er spelen soms ook kinderen uit de buurt mee zonder voetbalkleding en op hun blote voeten.
Leuk was dat er ook een meisje meedeed op de training, Hanna.
Het was een feest om te zien hóe blij de kinderen zijn met jullie oude voetbal kleding. Sommige foto’s laten zien dat sommige er nog wat in moeten groeien...

Nogmaals zeer bedankt
Wilma Rison