Voorbereiding 2017-2018 Montfoort - ARC afgelast

Nieuws >> Sponsor

“Rooie” supporter maakt belofte waar Sponsor
Gewijzigd door Webmaster op 05 Sep 2011

André de Graaf, de Spakenburgse visboer die elke zaterdag met zijn kraam op Onder de Boompjes in Montfoort staat, heeft zijn belofte meer dan waargemaakt. Die belofte hield in dat hij bij elke thuis- en uitwedstrijd van Montfoort tegen IJsselmeervogels en Spakenburg met de gehele bemanning in het oranje in de kraam zou staan. En afgelopen zaterdag waren niet alleen de verkoopsters in het oranje gekleed, ook aan de luifel hingen oranje shirts en op de toonbank lag een supporterssjaal van The Orange Machine. Bovendien kon iedere klant op een intekenlijst de uitslag van de wedstrijd voorspellen. Er bleken drie winnaars te zijn die ieder een familiezak kibbeling verdienden. Als supporter van “De Rooien” heeft André heel veel respect voor het feit dat Montfoort in twee jaar tijd van de eerste klasse naar de Topklasse promoveerde en is daarom ook een Montfoortsupporter geworden. En misschien heeft het ook wel meegeholpen dat de clubkleuren rood en oranje zoveel op elkaar lijken.