Montfoort 1 - Spelersbus

Beste Supporter/Vrijwilliger van v.v. Montfoort,

Ook komend seizoen zal er voor de (competitie) uitwedstrijden van het 1e elftal weer een spelersbus gaan rijden. Net als in voorgaande seizoenen is er natuurlijk de mogelijkheid voor de supporters hierin mee te rijden. Het afgelopen seizoen zijn er wat onduidelijkheden geweest die we nu voor willen zijn:
De bus rijdt toch, dus het zou zonde zijn als deze slechts voor de helft gevuld is.
De supporters (veelal vrijwilligers) kunnen dan ook gratis meerijden, maar voor al diegenen die meerijden in deze bus komt ook iets anders om de hoek kijken.

Als je in de bus stapt houdt dit direct in dat je v.v. Montfoort vertegenwoordigd. Voor ons als teammanagement van de A-selectie houdt dit in dat je er fatsoenlijk en fris uitziet, je je waardig gedraagt en blijft gedragen en dat je je houdt aan de juiste omgangsregels met elkaar. Mocht dit niet het geval zijn, dan behouden we namens de club ons het recht voor je voor de volgende keer te weigeren. We gaan er echter vanuit dat dit niet het geval zal zijn.
Het is niet toegestaan om voorafgaand ťn tijdens de heenreis alcohol te nuttigen.
Mochten er toch vermoedens zijn van alcoholgebruik, dan is meerijden niet mogelijk en zal je verzocht worden de bus te verlaten en een andere manier van vervoer te zoeken naar de uitwedstrijd.
De vertrektijd van de bus nŠ de wedstrijd staat niet vast en wordt bepaald door de technische staf.

De drankjes op de terugweg
Voor de spelers en staf worden deze betaald uit het budget dat wij elk seizoen beschikbaar hebben voor de A-selectie. Met dit budget kunnen wij elk jaar rondkomen maar moeten wel passen en meten om binnen dit budget te blijven.
Het is daarom dan ook niet meer dan logisch dat de supporters betalen voor deze drankjes.
Hier wordt niets op verdiend en er wordt berekend wat Pouw ons ook berekend.
De prijs voor komend seizoen is 1,50 euro per blikje contant/gepast af te rekenen bij Hans.
De selectie en staf gaan er weer alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken en hebben daarvoor de steun van het trouwe Montfoort publiek hard nodig.
Laten we er daarom met zijn allen voor gaan, dan staan er weer mooie dingen te gebeuren.

Met vriendelijke groet,
Teammanagement v.v. Montfoort